Tervetuloa herkullisten baojen maailmaan!

Istahda alas ja napsi suosikkisi menustamme ja nauti sitä mukaa, kun herkut saapuvat pöytääsi.

Me Baobaossa tarjoilemme sinulle baot lisukkeineen Olo Groupin ruokafilosofian mukaisesti: alusta loppuun käsityönä kokattuina ja laadukkaita kotimaisia raaka-aineita suosien.

Bao on aasialainen höyrytetty sämpylä, johon voit valita suosikkitäytteesi runsaasta valikoimastamme. Maistuuko sinulle porsas vai kasvis? Tai kokeiletko kalaa vai kanaa?

Loading...
”Haudutamme legendaarisen possubaomme lihaa 48 tuntia. Kylkeen voit valita useita maistuvia pieniä annoksia tai testailla vaikka useampia erilaisia baojamme.”
Keittiömestari Taneli Myllyvirta

Jätä yhteystietosi ja kuulet uutisistamme ensimmäisenä. 

  Tervetuloa luomaan uusia ruokaelämyksiä

  Kehitämme Foodolossa uusia ravintoloita: ensimmäisenä suurella intohimolla luomaamme Baobaoa.

  Helsingin ravintolaelämän rikastuttaminen on meille sydämenasia. Haluammekin tarjota sinulle uusia ruokaelämyksiä – ja tehdä sen yhdessä sinun ja muiden hyvän ruoan ystävien kanssa.

  Kutsumme sinut kokemaan ainutlaatuisen elämyksen ­- ja odotamme innolla palautettasi, ideoitasi ja ajatuksiasi! Perusajatuksemme on yhdessä kehittäminen ja asiakkaidemme palaute näkyy ravintolassamme.

  ”Minulla on pitkä tie ravintoloitsijana, mutta tätä olen odottanut jo pitkään. On todella hienoa päästä kehittämään ravintoloita yhdessä asiakkaiden kanssa. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!”
  Ravintoloitsija Pekka Terävä

  Perusajatuksemme on yhdessä kehittäminen ja asiakkaidemme palaute näkyy ravintolassamme. 

  Osallistu tästä ravintolamme kehittämiseen