Tulevaisuus maistuu Lähi-idälle!

”Jonkun pitää uskaltaa tehdä ensin.

Olen luonut Lähi-idän mauista kokonaan uudenlaisen ruokamaailman. Samalla olen palannut takaisin juurilleni. Sinne, mistä olen kotoisin.

Kaikkien luomieni annosten takana on tarina. Ne perustuvat ruokiin, jotka ovat vaikuttaneet identiteettiini lapsena Irakissa, nuorena Lahdessa ja aikuisena huippuravintoloiden maailmassa. Olen hyödyntänyt perinteisiä raaka-aineita, mutta valmistanut annokset laadukkaasti ja modernisti. Ne kurkistavat menneeseen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen – joka toivottavasti on makea!

Voit nauttia meillä koko menun tai piipahtaa lasilliselle ja tilata yhden annoksen. Tässä ajassa on tärkeää, että ruoka tuottaa iloa.”

Tervetuloa nauttimaan!

Kozeen Shiwan

Varaa pöytä

Ravintola-alan rämäpää Kozeen Shiwan palasi juurilleen

”Kaikkien annosten takana on tarina”
Nimikkoannokseni, suomalaiseen makumaailmaan sopiva kuningasperuna on listalla muokattuna kuningasperuna juniorina. Perunan päälle olen valuttanut pikkelimangosta valmistettua herkullista kastiketta.
Kozeen Shiwan

Jätä yhteystietosi ja kuulet uutisistamme ensimmäisenä. 

  Tervetuloa luomaan uusia ruokaelämyksiä

  Kehitämme Foodolossa uusia ravintoloita: ensimmäisenä loimme bao-sämpylöitä tarjoilevan Baobaon. Nyt vuorossa on Lähi-idän rentoja herkkuja.

  Helsingin ravintolaelämän rikastuttaminen on meille sydämenasia. Haluammekin tarjota sinulle uusia ruokaelämyksiä – ja tehdä sen yhdessä sinun ja muiden hyvän ruoan ystävien kanssa.

  Kutsumme sinut kokemaan ainutlaatuisen elämyksen ­– ja odotamme innolla palautettasi, ideoitasi ja ajatuksiasi! Perusajatuksemme on yhdessä kehittäminen ja asiakkaidemme palaute näkyy ravintolassamme.

  ”Minulla on pitkä tie ravintoloitsijana, mutta tätä olen odottanut jo pitkään. On todella hienoa päästä kehittämään ravintoloita yhdessä asiakkaiden kanssa. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!”
  Ravintoloitsija Pekka Terävä

  Perusajatuksemme on yhdessä kehittäminen ja asiakkaidemme palaute näkyy ravintolassamme. 

  Osallistu tästä ravintolamme kehittämiseen